Sport- en natuurfotografie

Vanaf mijn jonge jaren veel aan sport gedaan.  Hardlopen, tennis en schaatsen. Nadat ik in 2002 aan de marathon Berlijn heb deelgenomen mij geheel en ook fanatiek op het hardlopen gestort.  In de regio geen onverdienstelijke hardloper.  Helaas door een ernstige blessure aan mijn scheenbeen was ik genoodzaakt een lange tijd rust te nemen.  Ik wilde echter niet echt stilzitten en ben toen begonnen voor mijn club Loopgroep2000 foto’s te maken van de vele hardloopevenementen die ze organiseren.
Ik werd een zeer enthousiast sportfotograaf en het hardlopen kwam op een lager pitje omdat het niet alleen bij Loopgroep2000 bleef.  Inmiddels aktief voor heel wat verenigingen in de wijde omgeving van Nijkerk/Amersfoort.
 
Ik hou van de individuele sporten zoals hardlopen, atletiek, wielrennen, schaatsen, triathlon.
In 2019 het laatste jaar voor de Corona pandemie 38 verschillende sportevenementen gefotografeerd.
Tijdens het fotograferen zit ik niet stil.  Ik ren, vlieg, lig, fiets en doe wat nodig is om de sporter een mooie sportplaat te kunnen geven.
 
In de Coronatijd ging de sportfotografie op een heel wat lager pitje.  Het was de tijd dat ik de natuurfotografie ontdekte.  Heel boeiend, rustgevend en veel te leren.  Ook hier kan ik mijn passie kwijt.
Naast de sport en de natuur ook af en toe een leuk evenement zoals de Spakenburgse Visserijdagen en Sleepbootdagen Nijkerk.
 
Na elke evenement plaats ik een selectie van foto’s op Facebook